Kursevi

 

 

 1. U zavisnosti od Vaših potreba i interesovanja opredelite se za konverzacijski ili poslovni engleski.
 2. Zakažite BESPLATNO testiranje na 064/1 659 658 ili 062/ 8343 380
 3. Konverzacijski
 4. Da li vam je teško da započnete razgovor, nađete pravu reč i izrazite se u svakodnevnim situacijama? Onda ste došli na pravo mesto! Ne samo da ćete steći samopouzdanje, pričati tečnije i obogatiti rečnik, već ćete upoznati druge ljude koji su željni znanja i stvoriti prijateljstva. Dođite da pijuckamo čaj, postanite bolji slušalac i naučite fraze koje ćete moći da koristite u različitim situacijama.
 5. Nivoi – A1 do C1
 6. Poslovni engleski
 7. Bacimo se na posao! Da li idete na sastanke, pišete ugovore, učestvujete u konferencijskim pozivima, ali jednostavno ne umete da se na istima izratize? Ne brinite, pisaćemo beleške, simulirati pozive i pregovore, biografije i izveštaje, vežbati za intervjue – sve u zavisnosti od vaših potreba. Steći ćete samopouzdanje i tečnije pričati, i pomoći ćemo vam da dobijete to unapređenje.
 8. Nivoi – A2 do C2
 9. Individualna nastava
 10. Časovi i raspored su u potpunosti prilagođeni Vama i Vašim potrebama.
 11. Grupna nastava
 12. U grupama može biti najmanje dva, a najviše šest polaznika. Na ovaj način ćete upoznati nove ljude i ramenjivati ideje, tako da će časovi imate strukturu svakodnevnih situacija. Instruktor će pratiti Vaš rad, pružati podršku i ispravljati Vas. Prednost grupne nastave je povoljnija cena kursa. Kursevi traju tri i po meseca.
 13. Intenzivni kursevi
 14. Ovi časovi se organizuju tri ili četiri puta nedeljno, u zavisnosti od Vaših potreba. Tako da za dva ili dva i po meseca prelazite ceo nivo. Mogu biti organizovani individualno ili u okviru grupe
 15. Radionice
 16. Naše jednomesečne radionice su osmišljene tako da dok usvajate praktične veštine i razvijate svoju kreativnost koristite i bogatite svoje znanje engleskog jezika.
 17. Prijavite se već danas na 064/1 659 658 ili 062/ 8343 380
 18. Kuvanje
 19. Oduvek ste želeli da napravite baš TU pitu, međutim odustali biste nakon šestog proveravanja reči u rečniku? Ili vas je bilo sramota da pitate kelnera da vam objasni sastojke? Pridružite nam se i naučite reči i veštine koji su neophodne za pripremu raznoraznih jela. Takmičićemo se, isprobavati hranu, i učiti o različitim kulturama kroz njihove nacionalne kuhinje, i pri tom ćemo sve vreme proširivati znanje engleskog jezika.
 20. Filmski klub
 21. Najnoviji film već može da se pronađe na internetu, međutim još uvek nema titlova? Niko ne želi da se udubi u analizu lika koji je ostavio snažan utisak na vas? Gledaćemo inserte iz filmova, cele filmove, pričati o žanrovima, režiserima, glumcima, glumićemo, igrati igrice i jesti kokice. Uz filmove ćete naučiti mnogo korisnih fraza i smanjiti inhibicije prilikom pričanja kada počnete da branite svog omiljenog zlikovca ili odglumite omiljene scene.
 22. Umetnička radionica
 23. I vi možete da oslikate vazu, napravite sami lampu, ukrasite dom na neobičan način ili napravite originalan poklon za sve one koje volite. Otkrijte i ispoljite svoju kreativnost dok u ruci držite četkicu, makaze ili lepak; moći ćete da razumete i dajete uputstva, primate i dajete komplimente i ponesete kući nešto što ste sami napravili!

 

 

 1. Na devetomesečnim Savvy kursevima se kroz razne kreativne aktivnosti kao što su ples, kuvanje, društvene igre, umetničke radionice, gluma, nauka, joga, matematika i fizičko vaspitanje stiču osnovne i napredne veštine engleskog jezika. Sve ove aktivnosti će se koristiti kao sredstva za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Iskustveno učenje je učenje koje omogućava učenicima da primene svoje znanje i konceptualno razumevanje na svakodnevne situacije, a predavač ih usmerava i pomaže im u tome. Ova metoda se koristi širom sveta u razvijanju kreativnosti, kritičkom zaključivanju i smanjenju inhibicija kada su u pitanju govor i primena stranog jezika u svakodnevnim situacijama.
 2. Joga
 3. Neophodni su jedino otvoreni um i hrabrost, a učenici će razviti veštine slušanja, internalizacije naučenog, i da to rekonstruišu na sebi svojstven način. Treba početi što ranije. Istraživanja pokazuju da deca mogu da počnu da se bave jogom već u prvim nedeljama života. Joga poboljšava fleksibilnost, snagu, koordinaciju i svest o telu. Joga nas uči saosećajnosti i svesti o drugima. Vaša koncentracija i osećaj smirenosti i opuštenosti će se vidno poboljšati. Joga pomaže u stvaranju emotivne kreativnosti dece. Sve poze u jogi su vezane za svet prirode na neki način i uz njih savršeno idu priče i avanture, koje stimulišu maštu, što čini časove zabavnima.
 4. Kuvanje
 5. Jedna od najbitnijih stvari za zdrav i srećan rast jeste da se postaramo da deca imaju pristup zdravoj hrani. Bez ispravne ishrane, dolazi do rizika od gojaznosti,ili neuhranjenosti, što utiče na njihovo zdravlje, rast i razvoj, i povećava rizik od oboljevanja. Ključno je da razumeju hranu i hranljivost i dvostruku ulogu koju one imaju u vođenju zdravog života. Džejmi Oliver : “Da li znate da ima preko 2000 različitih biljki koje ljudi koriste da bi dobili hranu? Učeći i pomažući učenicima da razumeju gde i kako voće, povrće i drugi proizvodi rastu, povećavamo njihovo interesovanje za zdravom ishranom. Učenici će naučiti kako da sami naprave jela iz različitih delova sveta, kao na primer marokanske grickalice,japanski suši, grčku salatu i mnoge druge.”
 6. Ples
 7. Naša misija je da pomognemo učenicima da usavrše engleski kroz fizičku aktivnost. Ples je sjajan način da deca budu aktivna i razviju koordinaciju, jačinu i koncentraciju. Plesači su elitni sportisti i umetnici. Oni imaju izvrsnu fleksibilnost, mišićnu jačinu i fizičku i mentalnu izdržljivost. Možda znate Tupaka Šakura kao legendu repa iz 80ih i ranih 90ih, ali da li ste znali da se bavio baletom? Postao je član Ansambla iz 127. ulice, pozorišne trupe iz Harlema.
 8. Muzika
 9. Ključ leži u tome da učenje engleskog bude zabavno kroz prave alatke i navike. Ukoliko to već ne radite, nije kasno da počnete da učite engleski kroz pesme i muziku. Istraživanja ukazuju na to da muzika pomaže učenicima stranog jezika da nauče reči i gramatiku, poboljšaju pisanje i razviju lingvističke veštine. Kada rade nešto što nam prija, učenici su opušteni i njihove inhibicije su smanjene.
 10. Čarobni svet nauke
 11. Hajde da saznamo kako i zašto stvari rade na ovoj divnoj radionici čarobne nauke. Osim učenja o naukama, testiraćemo sve teorije, izvoditi eksperimente i rešavati logičke zagonetke.

 

 1. Na devetomesečnim Savvy kursevima se kroz razne kreativne aktivnosti kao što su ples, kuvanje, društvene igre, umetničke radionice, gluma, nauka, joga, matematika i fizičko vaspitanje stiču osnovne i napredne veštine engleskog jezika. Sve ove aktivnosti će se koristiti kao sredstva za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Iskustveno učenje je učenje koje omogućava učenicima da primene svoje znanje i konceptualno razumevanje na svakodnevne situacije, a predavač ih usmerava i pomaže im u tome. Ova metoda se koristi širom sveta u razvijanju kreativnosti, kritičkom zaključivanju i smanjenju inhibicija kada su u pitanju govor i primena stranog jezika u svakodnevnim situacijama.
 2. Debatni klub
 3. Debata je takmičenje u kom dva suparnička tima drže govore na zadatu temu i trude se da podupru svoje, i ospore argumente članova drugog tima. Na času debate će se obrađivati tema koja je pre toga obrađena, čime će se ojačati jezičke veštine i rečnik, kao i kritičko razmišljanje učenika. Govorne veštine jačaju kroz debatu; uče se odgovarajuće fraze i strukture, ali i koristi dokazni jezik. Kritičko razmišljanje na stranom jeziku se najviše razvija. Svaki korak u ovom procesu ohrabruje učenike da razmišljaju, prave logičke veze i jasno izražavaju svoje ideje. Isto tako treba da obrate pažnju na rupe u razmišljanju drugih ljudi. Ovo će im pomoći u svim oblastima jezika i života, od polaganja testova do dobijanja novog posla.
 4. Čarobni svet nauke
 5. Da li znate? Efekat leptira: Ova teorija sugeriše da je ekološki sistem tako kompleksan da u tropskoj šumi negde u Aziji leptir jednim zamahom krila može da izazove beskrajnu lančanu reakciju koja će na kraju izazvati tornado na obalskim predelima Severne Amerike. Dođi da učimo i diskutujemo o divnom svetu misterija.
 6. Radionica mjuzikla
 7. Hajde da plešemo, pevamo i glumimo zajedno. Učićemo muzičke numere i koreografije iz sjajnih mjuzikala, učiti kako da kontrolišemo glas, ragovetno izgovaramo reči, plešemo i pevamo, a da se pri tom ne umorimo i analiziraćemo i razvijati likove.
 8. Umešnost i majstorije
 9. Hajde da pravimo jastučnice, cegere, bojimo majice, činije, korpe i pravimo mnoge druge korisne i kreativne stvari. Ovde ćete razviti motoričke sposobnosti i kreativnost, i sve vreme raditi na engleskom jeziku.